Увага! Останні доповнення до обмежувальних заходів під час карантину у Львові

Опубліковано:

Фото: 1news.zp.ua

 

У Львові за рішенням міського штабу та міської комісії з питань ТЕБ і НС додано  ряд обмежень та рекомендацій щодо карантинних заходів. 

Від сьогодні зачиняються:
– Усі установи сфери послуг та громадського харчування, заклади торгівлі, крім продуктових магазинів, аптек та заправок. Ресторанам дозволено працювати на доставку.
– Усі ТРЦ. У великих – таких як Форум, Вікторія Гарденс чи Кінг Крос – працюватимуть аптеки та супермаркети з продуктами харчування. Для цих закладів є чітко розроблений алгоритм дій – у якому форматі вони мають працювати.
– Усі коворкінги (за винятком кол-центрів – їм рекомендуватимуться окремий протокол).
– Перукарні, установи побутового обслуговування (салони краси).
– Вхід у районні адміністрації, комунальні управлінські компанії, ратушу для непрацівників.
– Заборонено надання планової стоматологічної допомоги у всіх стоматологічних закладах усіх типів форм власності, забезпечити надання невідкладної медичної допомоги.

Працюватимуть надалі:
– Спеціалізовані магазини дитячого харчування.
– Онлайн-замовлення на сайтах магазинів (наприклад, будівельні матеріали тощо).
– Банки, поштові відділення, АЗС, СТО та магазини ритуальних послуг, для яких є чіткі правила – як організувати свою роботу.
– Забезпечити діяльність ЦНАПів, відділів соціального захисту, Центрів туристичної інформації у режимі он-лайн (фізичний прийом громадян припинити. Прийом документів забезпечити винятково дистанційно – поштою або через електронні сервіси на офіційних сайтах. Видача документів – в обмеженому режимі черговими працівниками за попереднім телефонним записом).

Додатково: 
– Ввести режим підвищеної готовності до надзвичайної ситуації.
– Вжити заходів до негайного припинення стихійної торгівлі на вулицях Львова.
– Звернутись до керівництва церков та релігійних організацій з проханням про організацію проведення богослужінь в режимі он-лайн
– Кожен соцпрацівник матиме перелік із 10 самотніх людей похилого віку, якими опікуватиметься (продукти харчування, оплати тощо).
– Зобов’язати супермаркети запаковувати всі продукти харчування.
– Людей, старших за 55 років, та працівників із хронічними захворюваннями рекомендовано скерувати у відпустку зі збереженням заробітної плати на 2 тижні, адже вони – у зоні найбільшого ризику.
– Заборонити рух приміських маршруток на адміністративну територію м. Львова, у яких відсутні відповідні дозволи, передбачені чинним законодавством
– Призупинити планові ремонтні роботи каналізаційної мережі, окрім протиаварійних та аварійних робіт.
– Усі випадки невиконання рішення комісії мерія скеровуватиме в правоохоронні органи.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ