У Львові посилили карантинні заходи. Оновлено

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

У Львові відбулося оперативне засідання комісії з питань техногенно-екологічної безпеки та надзвичайних ситуацій, на якому вирішили посилити карантинні заходи. Про це повідомляє пресслужба ЛМР.

Відтепер в місті заборонено усі масові заходи, проте в разі нагальної необхідності — за окремим рішенням штабу, може бути дозволено зібрання до 50 осіб, якщо воно стосується забезпечення життєдіяльності міста. Нагадаємо, згідно з постановою КМУ раніше йшлося про заборону на збори у кількості понад 200 людей. Також комісія рекомендує магазинам з продуктами харчування і аптекам перейти на цілодобовий режим роботи.

«Прийнято рішення заборонити будь-які зібрання на території міста Львова, враховуючи семінари, конференції, театральні вистави, форуми, презентації, відвідування бібліотек, медіатек, спортивних залів тощо. Виключення — тільки для офіційних структур, які здійснюють функціонування міста, області у надзвичайний період і за окремим рішенням штабу — але не більше 50 людей», — зазначив Андрій Садовий, міський голова Львова.

Повідомляється, що місто виділило додаткові кошти на закупівлю апаратів штучної вентиляції легень та іншого медичного обладнання.

Нагадаємо, що Львівська міська рада ухвалила рішення про введення карантину на території Львова. У місті призупинили навчання та скасували масові заходи. Карантин діятиме до 3 квітня. 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ