Як працюватимуть громадські заклади на Сихові під час карантину

Опубліковано:
Козельники, види з Сихівського моста, Сихівськй міст, транспорт, 19 лютого 2020

Фото: Сихів Медіа

 

11 березня Кабінет міністрів України запровадив по всій території країни карантинні заходи через поширення коронавірусу Covid-2019. Зокрема йдеться про обмеження масових заходів та карантин у навчальних закладах. 

Львівська міська рада ухвалила рішення про введення карантину на території міста. У Львові призупинять навчання та скасують масові заходи з 12 березня по 3 квітня. Детальніше про це читайте у попередньому матеріалі за посиланням.

Які обмеження торкаються жителів Сихівського району— пояснює «Сихів.Медіа».

Отже, Центр Довженка перебуватиме на карантині з 12 березня по 3 квітня 2020 року. Усі масові заходи, що мали відбуватись у цей період будуть скасовані, або перенесенні на інші дати. Також, у цей період, не функціонуватиме кінотеатр, який є у приміщенні та усі позашкільні гуртки.

Як повідомили на порталі Національного банку України, банківська система працюватиме у звичному режимі, зокрема, продовжать обслуговування клієнтів у відділеннях та без змін працюватимуть банкомати. Загалом у Нацбанку радять всім громадянам дотримуватися рекомендацій Міністерства охорони здоров’я та якомога рідше відвідувати громадські місця, зокрема відділення банків. 

Як повідомили у Сихівському ЦНАПі, відділення працюватиме у звичному режимі. Без змін в роботі також залишається Церква Різдва Пресвятої Богородиці, у Храмі надалі проводитимуть служби та чекатимуть вірян. Проте комісія УГКЦ просить дотримуватись вірян правил профілактики поширення коронавірусу, про це читайте у попередньому матеріалі за посиланням

Культурна менеджерка Wiki-бібліотеки Юлія Федорів повідомила, що працівникам бібліотеки не поступало ніякого розпорядження про скасування заходів у їхньому приміщення, тож бібліотека працюватиме у звичному режимі. Без змін працюватиме  ТК «Шувар» та ТРК “King Cross Leopolis”, проте Львівська міська рада рекомендує забезпечити обробку антисептичними засобами приміщення торговельних закладів та закладів харчування.

Також важливо знати, що правоохоронці мають право під час карантину здійснювати рейди і перевіряти дотримання вимог уряду. За порушення умов карантину передбачено покарання від штрафів до кримінальної відповідальності, повідомив радник міністра внутрішніх справ України Іван Варченко.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ