У Львові підняли вартість проїзду в трамваях та тролейбусах

Опубліковано:
Транспорт, Сихів, 14 грудня 2018

Фото: Сихів Медіа

 

Сьогодні, 10 січня виконавчий комітет Львівської міської ради прийняв рішення про підвищення вартості квитків в електротранспорті. Про це повідомили на порталі ЛМР.

Відтепер разовий квиток на проїзд у трамваях та тролейбусах коштуватиме 6 грн,  у водія — 7 грн. Вартість місячної проїзної картки не змінюється — 160 грн. Відповідно, якщо мешканець здійснює 44 поїздки в місяць, вартість разового проїзду для нього становитиме 3 грн 60 коп., а при 60 поїздках — 2 грн 60 коп.

Також залишається безкоштовний проїзд для усіх пільгових категорій, відповідно до законодавства України (пенсіонерів за віком, учнів шкіл та осіб з інвалідністю 3-ої групи).

Оплатити проїзд можна кількома способами:

– оплата готівкою, за яку обов’язково пасажиру видається квиток, який потрібно валідувати в механічному компостері;

– оплата проїзду за допомогою банківського додатку Приват24, який встановлено на смартфоні з підключеним інтернетом;

– оплата за допомогою SMS, яке потрібно надіслати на певний номер із вказанням коду маршруту; оплата за допомогою спеціального додатку EasyWallet UA для смартфона з Bluetooth та інтернетом, до якого можна прив’язати картку будь-якого банку;

– оплата банківською карткою в одному зі спеціальних терміналів, які встановлені в деяких трамваях та тролейбусах Львова.

Нові тарифи вступлять в дію зі середи, 15 січня.

Нагадаємо, що 28 листопада 2019 року на громадських слуханнях мешканці проголосували за підняття тарифу на перевезення пасажирів у міському електротранспорті.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ