Чи пришвидшився час руху трамваїв з Сихова через смуги для громадського транспорту

Опубліковано:

Фото: Сергій Бобра

 

 

У Львові проаналізували ефективність від виділення смуг для громадського транспорту на вул. Франка і вул. Свєнціцького. У ЛКП «Львівавтодор» стверджують, що час руху трамваїв з Сихова у центр значно скоротився.

Зазначається, що час руху трамваїв вранці у будні наблизився до показників вихідних днів, коли значно менше автотранспорту та відсутні затори.

На ділянці від «Стадіону Україна» до Стрийського ринку середня тривалість руху зменшилась на більш ніж 15 хвилин (із 22-30 хвилин до 6-8 хвилин). Зокрема, від «Стадіону Україна» до Академії мистецтв трамваї економлять до 12 хвилин на очікування в загальному заторі, та проїздять цю ділянку за 3−4 хвилини. 

 

 

«Від Академії мистецтв до Стрийського парку в загальному заторі трамваї витрачали до 10-12 хвилин, тепер – 1-2 хвилини», – кажуть у «Львівавтодорі».

Від Стрийського парку до Стрийського ринку час в дорозі зменшився з 8 хвилин до 2-3 хв. Незначні затримки порівняно із вихідними днями спостерігають лише на перехрестях Свєнціцького – Франка та Снопківська – Франка, де водії авто не завжди надають перевагу трамваям.

Нагадаємо, 16 жовтня на площі Франка встановили гумові делініатори. Вони мали б унеможливити рух авто по зустрічній смузі.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ