Чергова автопригода на пр. Червоної Калини

Опубліковано:

Фото: Патрульна поліція Львова

 

 

Сьогодні вночі патрульні поліцейські Львова зафіксували декілька автопригод з вини нетверезих водіїв. Майже голівудська погоня відбулась і на Сихові. 

Сьогодні, 14 грудня о 5 ранку на перехресті проспекту Червоної Калини і вулиці Скрипника перекинувся автомобіль, про це повідомляють на сторінці Патрульної поліції Львівської області. До цього моменту, 26-річний водій автомобіля Nissan Murano за цю ніч уже встиг поспілкуватися з патрульною поліцією.
Спочатку він перетнув суцільну смугу на вулиці Боднарській і його за це зупинили патрульні. У водія були ознаки алкогольного сп’яніння, однак він усіляко намагався не продути драгер: то втягував повітря в себе, то вигадував інші способи уникнути процедури. Поліцейські склали протокол за нетверезе кермування та винесли постанову за порушення ПДР. Чоловіка попередили про те, що в такому стані йому не можна сідати за кермо. Однак, нетверезий молодик не послухав поліцію, сів за кермо і різко рушив з місця. Патрульні розпочали погоню за порушником, але той не впорався з керуванням і на перетині проспекту Червоної Калини та вулиці Скрипника наїхав на бордюр, автомобіль перевернувся.
Після цього на водія було складено ще три протоколи від поліції: за невиконання вимог про зупинку, за скоєне ДТП та керування в стані алкогольного сп’яніння. Водій викликав евакуатор, а сам пішов пішки додому.
Загалом, як повідомляє патрульна поліція Львова, цієї ночі вони оформили 9 протоколів за нетверезу їзду. “Наголошуємо ще раз – сідати за кермо в стані сп’яніння заборонено!” – нагадують поліцейські.
Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ