У Нью-Йорку відстежують водіїв, які їздять смугами громадського транспорту

Опубліковано:

Фото: amny.com

 

 

Транспортна компанія міста Нью-Йорка (США), Metropolitan Transportation Authority (MTA), розпочала інформаційну кампанію з контролю правомірного використання автобусних смуг. На дорогах міста з’явились таблички з жартівливими питаннями: «А ти автобус?», пише   видання Хмарочос з посиланням на amNewYork.

 «Скажіть «cheese», якщо ви їдете по автобусній смузі, а ми надішлемо Вам картинку», – такими плакатами обклеюють задню частину автобуса, на яких встановлені камери. Їх встановлюють, щоб фіксувати водіїв, які прямують автобусною смугою.

 

 

Камери на автобусах збирають фотографії водіїв, які рухаються смугою громадського транспорту. Це порушенням правил дорожнього руху, тож водіям приходять штрафи.

Додамо, що автобуси Нью-Йорка вважають одними з найповільніших у транспортній системі США. Середня швидкість автобуса в 2017 році становила 11 км за годину. Такі показники суттєво зменшили популярність автобусів серед жителів міста.

«Цю програму спрямовано не лише на фіксування порушень, а також на пришвидшення руху автобусів, поліпшення автобусного обслуговування», – сказав Крейг Чипірано, керівник відділу автобусів МТА.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ