На проспекті Червоної Калини облаштували алею за 4 млн гривень

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

На проспекті Червоної Калини 121-125 облаштували новий громадський простір. Роботи на об’єкті розпочали в червні цього року за кошти міського бюджету. Загальна вартість робіт — 4,1 млн грн. Про це повідомляють у пресслужбі ЛМР.

В червні цього року почали облаштовувати новий громадський простір на проспекті Червоної Калини. Тут встановили освітлення, висадили нові зелені насадження, встановили вуличні меблі, замостили плиткою центральну алею, облаштували зручний заїзд для людей на візочках і матерів із колясками. Згідно з проектом нової алеї, простір тротуару розширили, аби на нього не потрапляв ґрунт, який розмивається після дощів.

 

 

«Коли поїхав трамвай, сюди (до будинків на пр. Червоної Калини) навіть сходів не було. Доводилося обходити коло, щоб пройти до своїх помешкань. Ми ходили збирали підписи мешканців, провели громадські слухання, щоб облаштувати тут сквер, — поділився мешканець Назар Кіндра.

 

 

Проект алеї розробляв співробітник ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександр Шутюк спільно з інженером-проектантом Сергієм Фіалковским.  “Також уже маємо розроблений проект на облаштування аналогічного простору на пр. Червоної Калини 106−108. Це буде дзеркальне відображення цього простору. Роботи плануємо виконувати наступного року”, — розповідала голова Сихівської РА Галина Гладяк.

 

Натисніть на фото, щоб подивитись всю галерею.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ