Дослідження мікроорганізмів та наноморозиво: На Сихові пройшов фестиваль «Наукові Пікніки» (фото)

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

В неділю, 29 вересня, на площі перед Центром Довженка відбувся фестиваль «Наукові пікніки». Дорослі та найменші львів’яни змогли провести хімічні експерименти, дослідження мікроорганізмів та інші наукові досліди.

На площі перед Центром Довженка батьки, діти, вчителі та студенти прийшли взяти участь у різних експериментах в напрямі хімії, біології та фізики. Темою фестивалю стала боротьба вигадок та доказів «Міфи vs Наука» — формування креативного підходу до вивчення природничих наук.

Загалом на території площі було понад 12 цікавих секцій: виставка учасників фестивалю з проведенням експериментів та дослідів, пізнавальні лекції та науково-ностальгічна вечірка. Представники навчальних закладів, наукових установ, підприємств та організацій запрошували гостей до створення карти якості води Львова та наномолекулярного морозива, управління роботизованими машинами та музичними інструментами з фруктів

«Для нашого Центру Довженка звичайно важливими є не лише культурні події, а й, першочергово, розвиток дитини. Уже не вперше ми проводимо різні розвиваючі та наукові заходи для дітей. Це чудово, коли діти можуть одразу обрати собі професію і ще з дитинства визначити те, що є для них справді цікавим», — розповідає директорка Центру Довженка Дарія Озерна.

Організаторами «Наукових пікніків» є освітній простір Lviv Open Lab спільно з Центром Довженка та за підтримки управління культури Львівської міської ради.

 

Натисніть на фото, щоб подивитись всю галерею.

 

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ