У Львові запрацює мотопатруль

Опубліковано:

Фото: Патрульна поліція Львівської області

 

Невдовзі на вулиці Львова виїде мотопатруль. Про це повідомили у прес-службі Патрульної поліції Львівської області. 

На патрулювання у Львові заступить новий підрозділ патрульної поліції – мотопатруль. Патрульні на мотоциклах зможуть прибувати до місця події раніше, ніж поліцейські на авто.

Шестеро патрульних зі Львова закінчують навчальні курси в Києві, та скоро виїдуть на перше патрулювання. Відбирали у новий підрозділ тих патрульних, які вже мають досвід їзди на мотоциклі та відповідну категорію.  «Сподіваємося цей підрозділ покращить ситуацію на дорогах Львова, адже перевага мотопатрульних у тому, що вони оперативно дістаються місця, куди важко швидко доїхати автомобільному патрулю, наприклад, місця ДТП», – зазначив мотопатрульний Львівської області, Олександр Футрик.

Першим містом в Україні, в якому з’явився мотопатруль був Київ. Мотоциклістів навчали інструктори Канадської поліцейської місії в Україні колеги з Торонто та Оттави. Навчали українських патрульних техніки керування мотоциклами, виконання маневрів на низькій швидкості та їзди за різних погодних умов. Патрульні, які здобули ці знання, та вже перевірили їх на практиці, поділилися ними вже з нашими львівськими інспекторами.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ