Сьогодні починається громадське обговорення щодо розвитку Хуторівки

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

З 12 червня по 12 липня 2019 року триватиме громадське обговорення щодо врахування громадських інтересів під час розроблення детального плану території у районі вул. Хуторівки у м. Львові.

Підстава розроблення — рішення виконавчого комітету Львівської міської ради від 12.08.2016 № 719 та від 28.09.2018 № 1053.

Замовником детального плану території є управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради, розробником — ТзОВ «Укрдизайнгруп».

Із проектом містобудівної документації можна ознайомитись на сайті Львівської міської ради у рубриці «Місто — Проекти детальних планів території» та у відділі громадського партнерства управління «Секретаріат ради» за адресою м. Львів, пл. Ринок, 1, кабінет 539.

25 червня 2019 року відбудеться громадське слухання згаданого проекту детального плану території. Місце проведення — виставковий зал (3 поверх), за адресою, вул. Хуторівка, 4б.

Початок о 18:00 год.

Письмові зауваження та пропозиції до проекту детального плану території можна подавати до 12 липня 2019 року включно до управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради через Центри надання адміністративних послуг або як електронне звернення. Відповідальною посадовою особою Львівської міської ради за організацію розгляду пропозицій є Ковалик Ірина, провідний спеціаліст відділу урбаністики управління архітектури та урбаністики департаменту містобудування Львівської міської ради. Телефон для довідок: (032) 2 97 57 86.

Нагадаємо, минулого року мешканці через інструмент електронних петицій вимагали ремонту вул. Хуторівка.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ