У Центрі Довженка покажуть фільм «Міф»

Опубліковано:

Джерело: 24 канал

 

У День Героїв України, 23 травня, у Центрі Довженка відбудеться кінопоказ фільму «Міф» режисера Леонда Кантера для учнів шкіл міста.

Також заплановане обговорення спільно з учасниками заходу — Українською академією лідерства та братом загиблого Героя Майдану Богдана Сольчаника Степаном про відповідальне лідерство та те, хто такі Герої. 

По завершенні відбудуться інтерактивні ігри та презентація Української академії лідерства.

«Для нас важлиао в інтерактивний спосіб говорити дітям про Героїв України. Ми запросили долучитись до заходу брата Богдана Сольчаника — загиблого Героя Майдану, щоб вшанувати у такий спосіб тих, хто завжди буде і є у нашій пам’яті, як Герой. Власне тому у Центрі Довженка і показуватимемо кінокартину „Міф“ про соліста Паризької національної опери та Героя України Василя Сліпака», — зазначила директорка Центру Довженка Марта Іванишин.

Нагадаємо, День Героїв або Свято Героїв — щорічне свято в Україні, яке відзначають 23 травня і встановлене на честь українських вояків — борців за волю України.

Кінокартина «Міф» — український документальний фільм 2018 року, який зняли режисери Леонід Кантер та Іван Ясній, розповідає про життя українця Василя Сліпака, Героя України, кавалера орденів «За мужність» І ст. та «Золота Зірка», всесвітньо відомого оперного співака, соліста Паризької національної опери, який покинув велику сцену, аби стати воїном і віддав життя, захищаючи Україну під час російсько-української війни на Сході України.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ