У Львові відкриють першу соціальну Школу дизайну Pixlab

Опубліковано:

Ілюстрація: Pixlab

 

Підлітків Львова запрошують до першої соціальної Школи дизайну Pixlab.

Молодь матиме змогу зареєструватися на участь в Школі, пройти відбір і влітку розпочати вивчення графічного, UX, UI дизайну та веб-дизайну за підтримки молодих та визнаних дизайнерів.

18 травня КУ «Інститут міста» організовує публічну зустріч з керівником дизайнерського бюро Projector Lviv, який поділиться власним дизайнерським досвідом. Він розповість, як стати дизайнером, як вчитися любити свою роботу, як знайти щастя в дизайні. Зустріч відбудеться об 11:30, у приміщенні IHUB Lviv, вул. Замкнена, 9.

«Хочу відзначити, що школа Pixlab пропонує підліткам, які мають складні життєві обставини, практично випробувати свої можливості в навчанні дизайну. Головне розуміти — не тільки художники чи супер творчі особистості стають дизайнерами. Маєш бажання, хочеш інтенсивно навчатися, максимально віддаватися задля знань? То пробуй працювати практично, разом з менторами та тренерами. Дизайн — це вся візуальна складова нашого буденного життя, і якщо ти хочеш це вдосконалити, змінити — навчайся, роби!» — розповіла менеджерка проекту Юліана Саврук.

Деталі публічної події тут: https://www.facebook.com/events/441346683295517/

Проект організовують КУ «Інститут міста» у співпраці із Інститутом розвитку міст у Кракові та за фінансової підтримки Міністерства закордонних справ Республіки Польща в рамках програми «Польська допомога розвитку».

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ