Сьогодні завершується реєстрація на програму «Лабораторія молодого політика»

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

ГО «Інститут Суспільних Ініціатив» запускає модульний курс Першого рівня програми «Лабораторія молодого політика».

Курс необхідний тим, хто прагне краще пізнати політичну систему України, ази політичної освіти та підійде тим, хто зацікавлений у розвитку своєї громади та країни в цілому. Орієнтована програма на учнів старших класів та перших курсів навчання.

На учасників чекають лекції від експертів на теми: «Місцеве самоврядування», «Теорія державності», «Лідерство в громаді», «Інфраструктура, урбанізм та інклюзивний розвиток», а також візити у відповідальні управління та департаменти місцевого та обласного рівня, симуляційні ігри та зустрічі з депутатами.

«Подібний курс є як ніколи актуальним для українського суспільства. Виклики сучасності потребують політиків нового формату, людей, які не тільки змінюватимуть стару політичну систему, але і створюватимуть нову. Модульний курс, розроблений з урахуванням досвіду розвинених країн та локальних історій успіху, дає теоретичні знання, розвиває практичні навички, необхідні кожному, хто бачить себе у політиці. Молодь, спрагла до активної участі у становленні громадянського суспільства, потребує якісного поштовху для свого розвитку і наша команда прагне задовольнити цей попит», — зазначив організатор навчальної програми «Лабораторії молодого політика», член правління ГО «Інститут суспільних ініціатив» Віктор Петров.

Навчання для Рівня 1 буде проходити у будні дні (орієнтовно о 17:00)

Курси складаються з 10 навчальних лекцій, воркшопів, акцій впродовж періоду з 20 березня до 15 травня 2019 року. Також курси передбачають виконання домашніх завдань.

Набір учасників триває до 20 березня! Вартість — 400 грн за курс.

Партнерами проекту є Український Католицький Університет, Львівська міська рада, Львівська обласна державна адміністрація.

Для того, щоб стати зареєструватись на курс, заповніть реєстраційну форму: https://goo.gl/forms/bRokXL98cNQFjQl23.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ