Які сихівські школи провели найбільше державних закупівель і що придбали (мапа)

Опубліковано:

Фото: Сихів Медіа

 

Команда Dozorro підготувала онлайн-мапу закупівель шкіл та садків з 2016 року. Вона допоможе зрозуміти, що купує школа та дитсадок за державні кошти.

Автори проекту зазначають, що українські батьки звикли сплачувати гроші на шкільні потреби своїх дітей. Кошти регулярно здають на ремонти, канцтовари, господарські товари, охорону, подарунки. Водночас з державного та місцевих бюджетів теж витрачаються на середню освіту.

На мапі можна знайти інформацію про 120 шкіл Львова та 65 дитсадків. Наприклад, у Сихівському районі з 2016 по 2018 роки найбільше закупівель зробили школи № 96, 98 та 32.

Школа № 96 на вул. Довженка, 13 провела капітальний ремонт спортивного майданчика за понад 4 млн грн. А школа № 98 за цей період закупила товарів і послуг на 2,63 мільйони. Це і ремонт бібліотеки (понад 170 тисяч гривень), ремонт систем водовідведення (більше 290 тисяч гривень), капітальний ремонт санвузлів (726 тисяч гривень), шкільні меблі (175 тисяч) та інше. Школа № 32 провела закупівель на 2,05 млн грн. Керівництво вирішило капітально відремонтувати покриття подвір’яз а понад 220 тисяч гривень, закупити шкільні меблі майже за 200 тисяч, зробити капітальний ремонт системи водовідведення, що коштував 294 тисячі гривень тощо.

Як працювати з мапою

Щоб знайти школу за номером чи адресою, натисніть на квадрат в правому верхньому куті або перейдіть за цим посиланням. Скористайтесь пошуком або відкрийте в лівій панелі перелік закладів вашого міста.

Щоб перевірити, які саме роботи і ким мали бути виконані у школі, просто віднайдіть його на карті та отримайте посилання на укладений договір.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ