Україна продовжила обмеження в’їзду чоловікам-росіянам від 16 до 60 років

Опубліковано:

Фото: Народна правда

 

У 10 областях України припинено дію правового режиму воєнного стану. Проте усі органи системи МВС продовжують нести службу у посиленому варіанті. Про це 26 грудня заявив перший заступник міністра внутрішніх справ Сергій Яровий.

«Беручи до уваги складну безпекову ситуацію, усі органи системи МВС продовжують працювати у посиленому варіанті несення служби. В тому числі, рішенням РНБО продовжено дію обмежувальних заходів Держприкордонслужби щодо в’їзду до України чоловіків — громадян Росії. З початку введення воєнного стану не допущено в’їзд на територію України 1616 громадян РФ, в тому числі в областях, де введено воєнний стан — 866. Російською стороною повернутий 351 громадянин України», — сказав Сергій Яровий.

Сергій Яровий зазначив, що за період дії воєнного стану усі органи МВС були переведені на посилений варіант службової діяльності, утворено Міжвідомчий оперативний штаб органів системи МВС, забезпечено функціонування у надзвичайному режимі оперативних штабів (ситуаційних центрів, чергових служб) у кожному органі системи МВС.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ