До сихівської школи завітають полярники

Опубліковано:

Фото: Українські Новини

 

Українські учасники антарктичних експедицій приїдуть у три львівських школи, серед яких одна сихівська. Навчальні заклади перемогли у конкурсі «Запроси полярника до себе».

У Львові перемогли такі школи:

  • Державна комунальна середня загальноосвітня школа № 3
  • Загальноосвітня школа №84
  • Загальноосвітня школа № 23.

Конкурс був всеукраїнським. Загалом діти надіслали понад 200 листів, серед яких були малюнки, відео, фото тощо. Зокрема, були світлини виготовлених школярами власноруч смаколиків, якими вони планують частувати гостей, відео, де першокласники дають свої варіанти відповідей на запитання: кому належить Антарктида? яка там погода? хто такі полярники і чим вони займаються? та інші.

https://youtu.be/p39zO8A3V8w

«Коли ми з колегами читали листи, то приємно було відзначати, наскільки допитливими та наполегливими є наші діти. А ще приємніше було читати, що вони вважають полярників надзвичайними героями й хочуть, щоб вони відкрили секрети справжньої дружби та витримки у складних умовах. Хочу від усіх нас подякувати за кожен лист, кожне звернення, запитання. Всі вони для нас неймовірно важливі», — відзначив очільник Національного антарктичного наукового центру Євген Дикий.

Читаючи листи, полярники оцінювали їхню креативність, продемонстровану учнями мотивацію, логічність та доступність викладу думок.

Переможців визначили ще у 8 містах України.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ