Вздовж трамвайної колії на Сихові висадили понад півсотні дерев

Опубліковано:

Всі фото: Олександра Сладкова / Facebook

 

Вздовж трамвайної колії на Сихові висадили нові дерева: 23 платани та 24 тюльпанові дерева.

Як повідомили у відділі комунального господарства Сихівської районної адміністрації, дерева висаджують від центру Довженка до поліклініки № 2 і в протилежному напрямку до Дитячої поліклініки.

«Загалом з бюджету було виділено 190 тис. гривень, за ці кошти також висадять дерева на вул. Сихівській, вул. Литвиненка, на розі вулиць Зубрівська-Морозна. Також на вулиці Сихівській створять живопліт і висадять нові кущі», — розповіла Анна Васік, спеціалістка відділу комунального господарства Сихівської РА.

За словами директорки ЛКП «Інститут просторового розвитку» Олександри Сладкової, на ділянку вздовж трамвайної колії витратили найбільше коштів.

Дерева підбирала сама урбаністка. Каже, що орієнтувалася на те, які з них добре приймаються, а також на розмір. Олександра Сладкова зазначає, що тюльпанове дерево добре приживається у львівських умовах, тож пересторог щодо цієї рослини немає.

Нагадаємо, у місті вже висадили 7 тисяч дерев. Відділ екології та природних ресурсів Львівської міської ради просить мешканців не бути байдужими і також долучатися до осінньої висадки зелених насаджень.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ