1000 за вакцинацію для онкохворих дітей: деталі

Опубліковано:
Фото: Західноукраїнський спеціалізований дитячий медичний центр

За кошти програми єПідтримка можна придбати квитки на щорічний благодійний велопробіг, де збиратимуть кошти на потреби Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медцентру. Про це повідомляє Захід.нет. 

Благодійний фонд «Запорука» розпочав реєстрацію на благодійний велопробіг «Кручу педалі, щоб вони жили», що традиційно організовує зі співаком Арсеном Мірзояном. Цьогоріч квиток на велопробіг (реєстраційний внесок за участь) можна придбати на сайті Gastroli.ua, з коштів з картки єПідтримка.

«Велопробіг – благодійний, але участь – за квитками. Арсен Мірзоян, який організовує подію, передасть всі гроші нашому благодійному фонду. Ціна одного квитка – 237 грн. Це як реєстраційний внесок. За 48 хвилин продали 8 квитків і далі люди оформляють», – розповіла координаторка велопробігу від БФ «Запорука» Ірина Сахно.

До слова, мета велопробігу 2022 року – зібрати щонайменше 300 тис. грн. на медичне обладнання для Західноукраїнського спеціалізованого дитячого медичного центру. У попередні роки марафону  вдалось зібрати близько мільйона гривень, що витратили на ремонт 6 палат відділення гематології та інтенсивної хіміотерапії, 3 кімнат Кабінету функціональної діагностики лікарні та на 5 інфузоматів для онкохворих дітей.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ