Пільговий електронний квиток можна зареєструвати у ЦНАПі

Опубліковано:

Фото: Економічна правда

 

Вже з жовтня можна подавати документи на оформлення пільгового електронного квитка. Приймають заявки офлайн у ЦНАПАх. Повідомляє Дивись.info.

Зараз чеська компанія Microelectronic, яка виграла тендер на реалізацію проєкту, займається впровадженням е-квитка у Львові, поки розробляють необхідне устаткування. Для оперативності в реєстрації заявки на квиток створили гарячу лінію “ЛерКарт”.

«Тут оператори консультують щодо переліку документів, які потрібно подати, а також записують до онлайн-черги територіального ЦНАП. Дзвінки на номер гарячої лінії – безкоштовні. Гаряча лінія працює з понеділка по четвер — з 09.00 до 18.00 год, а в п’ятницю — з 09.00 до 16.45 год», – каже Роман Лев, заступник директора ЛКП «Львівавтодор» з автоматизованих систем і керівник проєкту.

У Сихівському районі ЦНАП розташований за адресою пр-т. Червоної Калини, 72а. І важливо, що тут приймають лише оригінали документів, серед яких: паспорт громадянина України або ID-картка, документ, що підтверджує статус пільговика (посвідчення пільговика), РНОКПП (індетифікаційний код), кольорове фото, розміром 3×4 (фото має бути зробленим не пізніше, ніж за пів року до моменту подачі заявки).

Пільгові картки планують видавати у лютому 2021-го. За підрахунками, вартість такої системи на 10 років – 11,6 мільйона євро. Е-квиток кредитує Європейський банк реконструкції та розвитку.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ