Школа на Новому Львові отримала оновлене внутрішнє подвір’я

Опубліковано:
Управління освіти ДГП Львівської міської ради

Учні НВК «Школа-садок «Софія», що на вул. Героїв Крут, 27, відтепер зможуть гратись та відпочивати на оновленому подвір’ї SMARTpatio. Сучасний та безпечний простір вдалось реалізувати за 472 тис. гривень, які школа отримала завдяки перемозі на минулорічному Громадському бюджеті.

#SMARTpatio на Новому Львові” – малий освітній проєкт Ірини Коропецької за який минулоріч проголосувало 3022 львів’ян. Відтепер учителі матимуть можливість проводити пленерні уроки, тематичні години, демонструвати практичність застосування набутих учнями знань, умінь та навичок, проводити різного роду team-білдінги в осучасненому просторі.

“Минулого року ми зайняли 2-е місце по Сихівському району з цим проєктом. Реалізовувати його почали ще влітку, але на внутрішньому дворику виявилось дуже багато підготовчих робіт, яких не видно при створенні проєкту. Поки забрали старе покриття, траву, повикопували та повивозили щебінь і каміння, пісок засипали – це все зайняло майже три місяці,” – прокоментувала авторка проєкту Ірина Коропецька.

Також для реалізації проєкту були необхідні додаткові витрати на встановлення паркану, який не був передбачений ПКД. За словами авторки, огорожа потрібна для безпеки дітей та збереження дворика в хорошому стані якнайдовше.

До слова, цього року НВК “Школа-садок “Софія” вчетверте поспіль подавала проєкти на Громадський бюджет Львова та вдруге перемогла з проєктом Сучасна та комфортна їдальня у НВК “Школа-садок “Софія”. Проєкт, голосування за який закінчилось кілька днів тому, отримав 3380 голосів. Завдяки фінансуванню Громадського бюджету школі вдасться реконструювати лінію роздачі та вікно видачі, оновити усі меблі на сучасні та ергономічні, а також змінити дизайн їдальні, аби діти почували комфортніше себе почували.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: “Смакота” у 98-й школі.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ