У Львові створили мобільну службу для ремонту дитмайданчиків

Опубліковано:
Фото ілюстративне

 

У Львові запустили роботу мобільної ремонтної служби, що виїжджатиме на виклики жителів міста щодо неналежного стану дитячих майданчиків. Ця служба працюватиме на базі комунального підприємства «Спортресурс», пише Zaxid.Net.

Ремонтна служба надаватиме послуги на платній та безкоштовній основі. Аби поломку на майданчику відремонтували безоплатно, мешканці мають звернутись до районної адміністрації або відповідного ЛКП.

«Люди звертаються в адміністрацію або в ЛКП, а вони вже зв’язуються з нами, укладають договір, і ми починаємо надавати послуги, — розповів керівник ЛКП «Спортресурс» Ігор Самотій. — Якщо мешканці не хочуть чекати, поки адміністрація вирішить всі бюрократичні процеси з нами, поки ми їм виставимо кошторис і угоду, то вони могли би скластися коштами і замовити ремонтну послугу – це було би простіше і швидше для всіх».

Прайсу на послуги мобільна ремонтна група не має — у кожному випадку складається індивідуальний кошторис. Звернутися до ремонтників можна за телефонами: 032-254-60-78 та 097-844-63-93.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ