У Львові перевіряють дотримання карантинних заходів у громадському транспорті

Опубліковано:

Фото: Львів – місто натхнення

 

Через велику кількість хворих на COVID-19 у Львові, міські мобільні групи від сьогодні перевірятимуть роботу громадського транспорту. Про це повідомили на сайті Львівської міської ради.

Перевірку здійснюють представники патрульної поліції, Укртрансбезпеки й управління транспорту ЛМР. У випадку, якщо в автобусі, трамваї чи тролейбусі кількість пасажирів перевищує кількість сидячих місць, відсутні засоби індивідуального захисту у водія чи пасажирів, поліція складає проток щодо порушення карантинних правил. 

Також правоохоронці оцінюють санітарний та технічний стан транспорту перед виїздом на маршрут.

Перевірки проводять за дорученням міської комісії ТЕБ і НС. Відтак водію громадського транспорту загрожує штраф за порушення у розмірі від 17 до 34 тис. грн, перевізнику — від 34 до 170 тис. грн. 

«”Укртрансбезпека” діє відповідно до своїх повноважень щодо перевірки дотримання карантинних заходів і вживає тільки превентивні заходи. Лише поліцейські мають право складати адмінпротоколи на водія за порушення», — відзначив Роман Бойко, головний інспектор управління “Укртрансбезпеки” у Львівській області.

Рейди проводитимуть до завершення карантину.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Укрзалізниця відновлює рух потягів до Львова.

Сихів Медіа
Приєднуйтесь у TELEGRAM

Оперативно. СихівМедіа

ПРИЄДНАТИСЬ ДО КАНАЛУ ЗАКРИТИ